Grote trots is een groot probleem? Dus dilemma jongens met grote penis

Zodra een lezer klaagde bij mij is dat ... de grote penis en of er iets kan worden gedaan over. Ik schreef aan een vriend en de dokter antwoordde: "Ja, snoeien". Maar serieus nu, heren. Laten we negeren de extremen, dat is mikropenisy en penissen-reuzen. Veronderstel nu dat het gaat over de leden met afmetingen enigszins boven het gemiddelde, dwz. Ongeveer 17-20cm lang. Misschien zijn sommige van jullie ervaren het probleem dat bij het gebruik van een condoom gaat om de verzwakking van de erectie. De redenen kunnen anders, en zelfs onafhankelijk van de grootte van de penis. Bijv. Een psychologische factoren of universiteiten voor latex. Een andere reden, die eigenlijk wil zeggen is de verkeerde maat condooms. Wanneer een erectie is het belangrijkste doorbloeding. Het is dus geen verrassing dat als we een condoom te gebruiken op de verkeerde maat, kunnen we problemen met de erectie. Het is ook belangrijk om hier dat herinneren niet alleen in termen van de lengte van de penis, maar ook de dikte. Want het is de onderdrukking van het onderste deel van het condoom kan problemen veroorzaken, zijn er al gesproken over hoe dit ongemak. Nog een ding: als je te klein condooms te gebruiken, maar ook aanzienlijk verhoogt het risico van breuk (misschien zelfs komen om dat wanneer het wordt toegepast).

 We hebben onlangs de ronde deden een paar kleine drogisterijen in Haga en niet in de schappen van een condoom in de maat XL. Niet aan het feit dat het was grappig om andere klanten vermelden bij vrijwel elke ontvet daarin doos condooms bevatten. Nee serieus, ik heb niet gevonden wat u zoekt. De zaak lijkt bizar. Ik heb ooit zelfs dat in India (zoals in India) op machines gehoord met condooms kunt u kiezen voor de juiste maat.
En het is niet dat je ze niet kunt krijgen. Gewoon een veel jongens niet eens beseffen dat zoiets bestaat. Het kopen van gewone condoom, dan tijdens de geslachtsgemeenschap zij door trauma. Het verlies van de erectie voor sommigen echt een geweldige plek aan de "eer" te zijn en ondermijnen het gevoel van mannelijkheid. Het lijkt erop dat in deze situatie de belangrijke rol van partner / ka. Zijn / haar reactie kan uitoefenen op de toestand van de relaties en het gevoel van eigenwaarde guy. Hoewel naar mijn mening, echt het grootste belang in dergelijke omstandigheden is niets zoals de man zichzelf ziet. Als het met diegenen die het nodig om altijd de beste te zijn en onroerende goederen en perfectioneren het heeft een ernstig probleem. Als je weet hoe om te verslaan en de dingen goed te keuren waarover zij volledige controle hebben, is het zeker aankan. Hoewel er niets te verbergen, zodat een mislukte waarde het einde van zonsondergang of een bepaalde relatie kan vertegenwoordigen. Dit geldt met name genoeg nieuwe kennis, want als iemand met iemand langer en kan praten, zelfs deze ongesteldheid heeft niet het recht om de relatie schaden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?