Als het formaat van de vagina en penis niet overeenkomen

Het is zeldzaam dat partners niet werden gevonden in termen van grootte van de genitaliën. Echter, als te groot of te klein penishuls geslacht hinderen, zal helpen bij het bereiken van de tevredenheid van de items, die zal worden gestimuleerd door de relevante punten.
 In sex heeft de vagina en penis grootte er niet toe. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn er niet veel paren van fysiek niet bij elkaar passende, en als ze zulke gevallen gebeuren, wordt geassocieerd met pathologieën in de bouw van de genitaliën. Verzekert seksuoloog
de meeste paren hierbij is fysiologisch aangepast van aard, omdat de vagina is elastisch en flexibel, en is er de mogelijkheid om de juiste positie voor een bepaalde verbinding geslachtsgemeenschap te kiezen. En hoewel in veel Verre Oosten kunst van de liefde wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten aanpassing vanwege de grootte van organen partners (en dus bv. Vagina zelf kan worden als een luit koord, een beekje, een zwarte parel, het dal, de binnendeur, de noordpool ...) in feite telt techniek. Het is dankzij hen beiden hebben het genoegen van zowel wanneer het lid is dun en lang, en wanneer het is dik en kort.

 Als het formaat van de vagina en penis niet overeenkomen
In sex heeft de vagina en penis grootte er niet toe. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn er niet veel paren van fysiek niet bij elkaar passende, en als ze zulke gevallen gebeuren, wordt geassocieerd met pathologieën in de bouw van de genitaliën. Verzekert seksuoloog Professor. Zbigniew Lew-Starowicz de meeste damp in dit opzicht geschikt fysiologisch aard, aangezien de huls uitbreidbaar en flexibel, maar ook is het mogelijk om de beste positie voor de verbinding geslachtsgemeenschap te kiezen. En hoewel in veel Verre Oosten kunst van de liefde wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten aanpassing vanwege de grootte van organen partners (en dus bv. Vagina zelf kan worden als een luit koord, een beekje, een zwarte parel, het dal, de binnendeur, de noordpool ...) in feite telt techniek. Het is dankzij hen beiden hebben het genoegen van zowel wanneer het lid is dun en lang, en wanneer het is dik en kort.


 Hoe lief te hebben, als partner "afwijken" van het gemiddelde (volgens recente studies deskundigen van de Europese Unie, het gemiddelde lid is 14 tot 18 cm lang en 11 tot 13 cm omtrek):

    
Als een man heeft een zeer korte lid (rechtop onder de 11 cm), moet een meester van de tong, de mond en met de hand en items selecteren waarin het basisdeel zal het aanraken van de clitoris te worden. Het kan een variatie van de klassieke positie wanneer ze haar voeten op de onderarmen zijn. Want hier wat telt is niet zozeer push wrijven. Bovendien, als het heeft een weelderige schaamhaar geknipt moeite waard - deze behandeling zal de penis, dat is waar alleen visueel toe te voegen, zelfs ca. 4 cm..
    
Heren met dunne "stokken" (rechtop omtrek dan 12 cm), moet ervoor allereerst ongeveer wrijving. Want het is niet hun partner, en zij zelf klagen dat ze niet het gevoel dat de "verloren" in de vagina. Sommige start van het spel in de vagina de schuld te geven partner. Vergroten van wrijving, kan het samen plat op de rug met de benen. Een vrouw kan ook de benen van de borst partner leunen of sluit knieën en voeten heupen naar voren te duwen. Het is ook de reden dat haar schaamlippen waren aangesloten, die zijn erectie te versterken en de wrijving. Uitstekende positie voor mannen met lange en dunne-leden is ook doggy style terwijl ze plat op zijn buik (de vagina wordt dan smaller).
    
Als zijn penis is dik in het circuit (in de bouw van meer dan 13 cm), dat is fantastisch - telt meer dan de lengte van het circuit, wat de mensen niet willen erkennen. In dit geval is het belangrijk dat het goed wordt gehydrateerd, want anders partner het kan exploderen van binnenuit. Voldoende hydratatie wordt bereikt door langer voorspel of het gebruik van het smeermiddel of zelfs zijn eigen speeksel. De overeenkomstige positie is bijv. Van achteren.
    
Met zeer, zeer lange penis (erectie meer dan 16,5 cm) hoeft niet te worden - wat mensen willen niet geloven - veel plezier. En dit is omdat een dergelijk orgaan kan pijnlijk raakte de zeer gevoelige baarmoederhals. In dit geval is het beste voor de klassieke positie. Ook aangegeven zijn de plaatsen waar is bovenaan, want dan kan ze de diepte van de stoten regelen.
    
Als zijn penis is scheef (kromming van de erectie kan oplopen tot meer dan 90 graden), is in de eerste plaats moeten voorzichtig zijn partner tijdens de geslachtsgemeenschap zijn. Het is waar dat de penis niet kan breken (niet bot), maar het kan pijnlijk worden beschadigd. Crooked lid is ideaal voor het masseren van de punt G partner. Wilt u hier adviseren is de klassieke positie, met zijn heupen iets lager zou moeten zijn, en de stuwkracht moet zeer ondiep. Men begiftigd met steile en pękatymi penissen bijzonder bevoorrechte tijdens de seks in feite houdt een eikel in de eerste, gevoelige deel van de vagina en tegelijkertijd stimuleren van de G.

lees verder: Grote Penis

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?