Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

Grotere en langere - eeuwige droom ... Steeds meer mannen kiezen ervoor om penis chirurgie. Een alternatief voor operatie is om het hyaluronzuur te verhogen - poliklinische procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving te verlengen stang gemiddeld 1-3 cm en 2-5 cm vet.

De penis is een orgaan waarin mannen besteden de meeste aandacht. Volgens de statistische gegevens tot 79,4% van de mannen willen hun penis was langer, iets minder (77,8%) mannen willen dat hun penis was dikker. Bovendien, bijna 80% van de mannen zijn van mening dat de penis grootte is belangrijk voor vrouwen. Dit wordt bevestigd door een rapport gepubliceerd door "The Journal of Sexual Medicine": 40% van de 323 Schotse studenten die deelnamen aan de studie, verklaarde dat, om een ​​vaginaal orgasme de penis is niet hun partner mag niet langer zijn dan 15,5 cm bereiken Ook. dames, getest door Durex Condooms overeen dat size matters. 67% was ontevreden over de grootte van de partnerlid de gemiddelde lengte van de penis onder Europeanen 12,9-15 cm, de verschillende bronnen geven verschillende figuren: volgens de gegevens, gepubliceerd in het International Journal of Impotentie onderzoek in december 2000, de gemiddelde lengte van de penis is 13,6 cm, terwijl het onderzoek in 2001, uitgevoerd door LifeStyles Condooms 300 mannen tonen een gemiddelde van 14,9 cm.

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

Behandeling penis hyaluronzuur maakt om de lengte van de penis met gemiddeld 1-3 cm en een verdikking door 2-5 cm (het uiteindelijke effect hangt onder meer af van de oorspronkelijke grootte van de penis). Wordt uitgevoerd met behulp formuleringen Desirial of Macrolane - gel waarvan het hoofdbestanddeel het hyaluronzuur. De stof is volledig biologisch verenigbaar, omdat dat hyaluronzuur nature in het lichaam. Dit maakt het mogelijk om onmiddellijk en volledig voorspelbare effecten te bereiken. Echter, hyaluronzuur is biologisch afbreekbaar, waardoor de effecten van de behandeling zijn niet permanent - meeste patiënten gedurende een periode van 1-2 jaar. Om het esthetische effect te verlengen kan na de re-correctie operatie worden uitgevoerd. U moet ook weten dat de injectie van hyaluronzuur stimuleert de productie van haar eigen collageen in de cellen van de penis, dus in de meeste gevallen, zelfs na volledige absorptie van de formulering in termen van de grootte van de penis niet terugkeren naar de oorspronkelijke staat. 

Uitbreiding van de penis met hyaluronzuur is poliklinische procedure, die 20-40 minuten duurt. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, zodat de patiënt voelt geen ongemak. Het effect is onmiddellijk een operatie. Alleen een arts prikken de huid en brengt een speciale naald Macrolane. Na injectie kan de gel lichte zsinienia, roodheid op de plaats van binnenkomst voorbereiding, zwelling of jeuk sensatie, die de natuurlijke gevolgen van deze vorm van chirurgie zijn. Het gebruik van vulstof in de penis de patiënt niet nodig in het ziekenhuis blijven en niet het risico op littekenvorming opleveren. De behandeling heeft geen invloed op de erectie. Ook moet worden bedacht dat de gel enigszins kan worden verplaatst, waar regelmatig massages, aanbevolen door een arts te verhinderen.
Na de ingreep wordt aanbevolen om ontslag te nemen uit seksuele activiteit en intense oefening voor een periode van 2-4 weken, het masseren van de penis en het dragen van strakke ondergoed, zoals aanbevolen door de arts het uitvoeren van de procedure.
 

Reacties

  1. Ik deel een manier waarop je je penis kunt vergroten met het natuurlijke penisvergrotingsmedicijn van Dr Sacre om het vet langer te maken en je ook sterk te maken om je partner sexuel te verzadigen, ik ben meneer Biden, ik heb veel pillen geprobeerd, het werkte niet, toen gelukkig voor mij kwam ik in contact met dr.Sacre op een getuigenis die iemand deelde, toen hij me de kosten van het product vertelde, ik vond het goed dat het goedkoper was dan anderen, ik betaalde ervoor en binnen drie dagen kreeg ik het medicijn, mijn penis is nu langer fater en perfect, mijn geliefde geniet van het hebben van seks met haar, het goede eraan is dat medicijnen er geen bijwerking zijn en heel goed werken, hier is dr.Sacre whatsapp-nummer +2349076034359 of e-mail hem Sacretempleofpower@gmail.com HELP MIJ OM DEEL DE GOODNEWS DIE JE MOGELIJK EEN RELATIE KUNT OPSLAAN

    Meneer Biden

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?