Waarom hebben de meeste mannen willen een grote penis hebben?

Penis lengte heeft geen invloed op de tevredenheid met seks. Toch zijn de meeste mannen zouden graag een grote lid te hebben. Waarom?

 

 Penis grootte niet van invloed op de vruchtbaarheid of partner tevredenheid
Niet sinds vandaag weten we dat een van de meest voor de hand liggende kenmerken van een mens is ... zijn penis. Maar is het belangrijkste?
Size lid, binnen de grenzen waardoor geslachtsgemeenschap, het maakt niet uit voor zowel de mannelijke vruchtbaarheid of seksuele bevrediging voor vrouwen.
We weten dat sinds het midden van de twintigste eeuw, dankzij een paar studies van de Amerikaanse seksuologen, W. Masters en V. Johnson, die bij ca. werden uitgevoerd. 700 vrijwilligers en vrijwilligers. Dus waarom de grootte van lid wekt steevast bij mannen tot dergelijke emoties?... Present armen!
Sprekend over de klassieke kenmerken van mannelijkheid, het is het waard om terug te gaan in de tijd ... In jager-verzamelaars samenlevingen, de traditionele bezetting van de mannen waren jagen en vrouwen verzamelen van planten en vruchten en het omgaan met kinderen.
Sneller, sterker, beter hunting jager was ook meer seksueel aantrekkelijk partner - bracht hij naar huis prooi. Dit vermogen, nauw verwant aan de kans op overleving werd geassocieerd met het hebben van de juiste instantie het opbouwen van voldoende spiermassa en psychologische eigenschappen: een neiging om risico's en lage reactiviteit en weerstand tegen pijn, en dus wat we moed en vechtlust te bellen. Deze functies zijn op hun beurt teken van een hoog niveau van testosteron en aantonen dat er een passend werk kernen.
Jager-verzamelaars samenleving wisten weinig over chromosomen en sperma. Hoe kunnen de mensen tonen hun kracht? Het voordeel werd aangetoond door opscheppen om zijn lichaam ... en genitaliën. Geen wonder dat de mensen begiftigd leden van iets kleiner dan de grootste in de omgeving van tijd tot tijd een punt van zorg dat de waarde van hun mannelijkheid is niet het geval als gevolg van onvoldoende bedreigd, naar hun mening, de grootte van het materieel.Relaties met vrouwen
De overtuiging dat de aantrekkelijkheid van een man hangt grotendeels af van de kenmerken van haar leden, is diep geworteld in de cultuur. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat de mannen te vermijden situaties waarin sprake is van een potentieel risico echter dat partner zal zijn penis als onaantrekkelijk te beoordelen.
Het lijkt duidelijk dat wanneer men voor groeiende omtrek van de hals verschilt, zal de grootte van de te variëren. Bevredigende seks is niet afhankelijk van grootte van de tafel. Dit is het bewijs van de wederzijdse fit - zowel in termen van de anatomie van zowel de liefhebbers, maar ook de vaardigheden en de juiste keuze van seksuele posities, waardoor ze voldoen. Als de partners mechanische methoden van anticonceptie te gebruiken, dat wil zeggen. Een condoom, is het ook belangrijk de juiste keuze.
Dus als we de grootte van de broek, shirt met lange mouw of kraag grootte op een zodanige wijze dat de kleding naar behoren werden aangepast om onze figuur hiernaast, waarom niet tijd te besteden aan het selecteren van de juiste condoom?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?