Zijn er natuurlijke manieren om de penis te vergroten?

En zijn penis grootte voor vele jaren te wekken belangstelling van wetenschappers, kunstenaars en mensen zelf. Mensen vragen zich vaak af of hun penis is de juiste maat, maken zij tal van metingen te vergelijken met Internet normen en vaak ten onrechte vallen in frustratie.

 De grootte en de goede werking element (penis) afhankelijk van de mate van bloed vullen van de corpora cavernosa en het sponsachtige, enzovoort efficiënt cardiovasculaire systeem, zowel lokale (lid van bloedvaten), en het gehele cardiovasculaire systeem.

De meest natuurlijke manieren om te behouden of te verbeteren de bloedtoevoer is een lid van veranderingen in levensstijl aan de ontwikkeling en progressie van atherosclerose te voorkomen:

regelmatige lichaamsbeweging en lichaamsbeweging (algemene verbetering van het cardiovasculaire systeem leidt tot sterkere en langere erecties)
dieet "gezond voor het hart" (laag cholesterol, rijk aan groenten en fruit)
normaal gewicht; Verlies van abdominale obesitas, typisch voor mannen, leidt natuurlijk tot een verhoogd deel (verlies van buikvet veroorzaakt natuurlijke "uitbreiding" toe, omdat een bepaald segment van de corpora cavernosa werd gevangen in het vetweefsel).


 Bekkenbodemoefeningen (dwz. Kegel oefeningen Kegel spieroefeningen) verbetering van de bloedcirculatie lid, waardoor het stijgen in de loop van de erectie. Dit zijn dezelfde oefeningen die worden aanbevolen in het geval van stress urine-incontinentie bij vrouwen. Deze spieren kunnen uw vingers tussen de balzak en de anus te voelen. Zij worden onderworpen aan spanning wanneer het proberen om de mannelijke plassen breken. Kegel oefeningen bestaan ​​uit afwisselende spannen en losmaken van deze spieren. De oefening is het beste om te beginnen op je rug liggen met de benen gebogen op de knieën. Aanvankelijk spierspanning Kegel tot 3 seconden 30-50 maal in een poging om regelmatig te ademen (niet stoppen met ademhalen tijdens het spannen spieren). Zodra je deze vaardigheden tijdens de oefening onder de knie hebt kun je dagelijkse activiteiten uit te voeren (bijv. Televisie kijken, lezen en vele andere situaties).
Een andere natuurlijke methode aanbevolen om lid oefeningen te verhogen worden genoemd jelqing Engels termijn. Een overzicht van de prestaties van deze verschillende oefeningen en praktische adviezen in dit verband kan worden gevonden in veel plaatsen op het internet. Opgemerkt dient te worden dat er geen wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van deze techniek, en in sommige gevallen werden de schadelijke gevolgen hebben, zoals de vorming van littekens en verwondingen, misvormingen of lid van zijn pijn gevonden. Ze zijn in strijd zijn met de adviezen van de mensen, uitgedrukt in diverse fora, zoals de effectiviteit van de methode.


Penis pillen - is het de moeite waard om te proberen?

Gelukkig zijn er al veel effectieve methoden van penis, dat iedere man je dromen in deze zaak kan vervullen en gewoon tweak aan uw intiem optreden als je ze niet volledig en comfortabel voelen als een mannelijke seksuele partner. Wij adviseren hoe het te doen.Penis uitbreiding is nu gemakkelijker dan ooit tevoren. Natuurlijk betekent dit niet dat alleen vandaag hebben we dit onderwerp. Het feit dat het bezit van grote door de natuur altijd belangrijk voor mannen is geweest, blijkt uit tal van berichten over de geschiedenis en de cultus van vele stammen. Zo velen van hen, zoals later bleek, gebruikte een aantal natuurlijke methoden van penis. Deze dossiers vinden we zelfs in het kader van de Chinese natuurlijke geneeskunde. In veel Afrikaanse stammen gebruiken nog jonge adolescente jongens penis uitbreiding oefeningen, die de voorwaarden van deze functie echt mannen van de stam opvallen maakt. Dit betekent natuurlijk dat je kunt zonder enige steun, opleiding alleen werkelijk uitstekende resultaten in de penis te bereiken. Maar het is de moeite waard om te weten dat mensen, hoewel, deze dagelijkse praktijk voor vele jaren en niet beginnen als de grote jongens. Als u wilt sneller resultaat te bereiken, bereiken voor moderne methoden van penis.

Lees meer over: Natuurlijke Penisvergroting
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?