Hoe de lengte van de penis behoren te meten - zoals de grootte van het te meten element

De lengte en omvang van de waarden die resoneren de meest emotionele onder de mensen. Het punt is natuurlijk de grootte van de penis. Internet forums staan vol met rankings en vergelijkingen met betrekking tot de afmetingen van de mannelijke leden. Een ander - even interessante vraag - er zijn vragen over hoe te meten "het"?

 De werkelijke lengte van het element in alle rust - en te onderhouden - weet gewoon als je het meten op de juiste manier. Penis niet gemeten zowel van boven als van onderen, steeds in de richting van heffen van de buik. Om dit te bereiken feite verkregen resultaten langsdrager gemeten. Hieronder hoe vind je de penis goed te meten.

 meetlengte

1 stationair:

- rechtop staan,

- Trek de penis tegen elkaar (niet uitrekken parallel aan de vloer moet worden aangebracht).

- uitgelijnd met de lijn op de zijde van de penis dat zij gemakkelijk tegen het schaambeen (bar penis en worden parallel).

- tot het einde meet de exacte lengte van zijn penis,

- de resultaten opslaan in millimeters.

meetschakeling

Het is een vrij groot probleem, omdat de dikte van de penis is meestal afhankelijk afhankelijk van de positie van de as. De schakeling halve lengte moet derhalve nauwkeurig worden gemeten. De meetmethode is hetzelfde in de ruststand en rechtop.

- Houd de penis voor je parallel aan de grond,

- centimeters wikkel hem (niet te hard knijpen)

- recorder in millimeters.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?