penisgrootte - Veel mannen, vooral de jonge, voel me een beetje complex lid

Penis grootte is een van de meest delicate zaken van mensen. Veel mannen, vooral de jonge, voelen kleine penis complex en reflecteert op de vraag of de omvang van het lid voldoende zijn om de partner te ontmoeten zal zijn. Mannen beschouwen het als een symbool van mannelijkheid en soms alles te doen zij, met inbegrip van plastische chirurgie aan penislengte verbeteren. Ondertussen heeft de normale grootte van de penis niet echt bestaat - zowel kleine als grote penis kan geschikt zijn voor een vrouw, als een man geslachtsgemeenschap heeft de juiste techniek.
afmetingen penis
Penis voor een man is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van het lichaam.

De jongens ontdekken op een vroege leeftijd en beginnen langzaam om hem te boeien. Vaak tijdens de puberteit, jonge mannen beginnen te twijfelen over de vraag of hun penis te klein zijn.

Ze beginnen om zichzelf te vergelijken met andere mensen en ze krijgen gevoelige over de grootte van het lid. Soms zijn ze dromen over dit, dat was het zelfs een paar centimeter groter. Vrouwen vaak niet de obsessie mannen met betrekking tot de grootte van hun penis te begrijpen. Echter, als je een vrouw bent, proberen te voorkomen dat het uitspreken van het woord "penis" en "kleine" in dezelfde zin - zelfs voor de grap.


 De gemiddelde grootte van de penis zonder erectie ongeveer 8,5-10 cm, gemeten vanaf de basis. Het kan gebeuren dat de lengte van de penis daling onder invloed van kou of na het zwemmen, maar het is een heel natuurlijke reactie, en maak je geen zorgen over. De lengte van de penis is verschillend afhankelijk van ras of erfelijkheid. Penis feitelijk deel van het lichaam, zoals de neus of mond, waarbij ieder verschillend kunnen zijn. Merk echter op dat de lengte van het lid niet per se kwaliteit.En wat is de gemiddelde grootte van de penis in erectie? Men waarvan penis kleiner in rust is, het bereiken van meer dan 100% van zijn groei gedurende sexuele stimulatie. Mannen die hebben grotere penis in rust, bereikt ongeveer 75% van de groei tijdens een erectie. De lengte van de penis tijdens erectie in Europa vanaf 14 cm tot 18 cm, zodat het gemiddelde is 16 cm. Als u in vergelijking met mannen te zien in de douche en je leek een penis groter dan je hebt, nu weet je dat je in je penis in erectie lengte vergelijkbaar zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

De methoden van penisvergroting

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?