De methoden van penisvergroting

U zich zorgen over de grootte van uw penis? Onnodig - de lengte en dikte van de penis kan zeer divers, en het probleem met de grootte gewoonlijk kan worden overwonnen door het kiezen van geschikte seksuele technieken. Echter, als de grootte van de penis niet rust geeft, probeer dan een eenvoudige oefening, zodat de penis een beetje langer.
De methoden van penis genieten van voortdurende aandacht, omdat mannen zijn ijdel wezens. Seksuologen één stem ervoor te zorgen dat er geen grootte of vorm, maar finesse staat voorop. Lords en zo hun kennis. Dus hoe langer hoe beter lid. Na een grote penis sneller om een ​​partner te voldoen en wekken de afgunst van andere mannen. Niet altijd het geval, maar je kunt altijd proberen om het uit te breiden.
De vorm van het mannelijk orgaan, alsmede de lengte en dikte gevarieerd. En het is vrij moeilijk. In rust, kan de lengte van de penis van 5 tot 15 cm, maar bij de meeste mannen heeft van 8 tot 12 cm. En de gemiddelde dikte van het lid is 2,5 cm. In de opgerichte penis een gemiddelde van 12 tot 18 cm lang.
Zijn grootte is afhankelijk van een aantal factoren. Zo. ​​Penis krimpt onder invloed van lage temperaturen, vermoeidheid, angst, paniek. Met leeftijd helaas ook een lid van afneemt. Je moet weten dat een verandering in de lengte wanneer recht tegenover de lengte in rust is gevarieerd en er is geen regelmaat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hyaluronzuur - inoperabele penis chirurgie

Hoe kunt u uw penis thuis te vergroten?